Surse de inspiratie

Bine ati venit pe blog/site-ul ManastireaCasinLive, locul unde incerc sa va prezint informatii locale intr-un mod mai personal, mai altfel. Locul unde mai nou va ofer posibilitatea sa faceti un anunt, unde daca esti talentat ai oportunitatea sa apari intr-un articol, unde placerea de a citi este simpla si altfel. Este locul unde pomovez o zona cu incarcatura istorica remarcabila, dar si tinutul de nastere a baladei Miorita. Aici gasiti bloguri pe care incerc sa le scriu in stil propriu dintr-o pasiune mai veche nascuta din placerea de a face voluntariat. Asa ca pana la final sper sa va conving, in caz ca nu urmari-ti acest blog, sa apasa-ti butonul de Follow a acestuia, sa apreciati articolele, iar daca veti da si share, sa afle cat mai multa lume, cu respect va sunt recunoscator. Este unul din modurile mele personale de a oferi informatii. Creat din pasiune pentru video si scris.
Asa ca ma mai gasit si pe Facebook @ciprian.zota , @Ciprianzai , @manastireacasinlive , @controversa | Instagram @ciprian.zota , @Ciprianzai , @manastireacasinlife , @radacinidecivilizatie | Twitter @CyRoS_Media | YouTube @ciprianzota , @ciprianzaivideo

Asadar iata-ma cu prima proba din cadrul competitiei SuperBlog2021, in care o sa va mai spun cateva lucruri despre mine personal si despre aceste minunate locuri de undeva din Moldova, judetul Bacau. Mai exact comuna Manastirea Casin. O zona de inspiratie pentru oricine o viziteaza, prin locatii de vis precum Cascada Bucias, pastravaria Intarcatoarea, Masa lui Voda, rezervatia de capre negre, intinsele pajisti de la Scutaru, biserica monument istoric Manastirea Casin, cimitirul istoric din centrul comunei si multe altele pe care le poti descoperi doar daca faci o vizita locului. Si pentru ca locatia e intr-o zona de munte te invit sa te imbraci bine cu ghete si haine bune de top, in peste 400 de branduri internationale oferite de Answear.ro. Asa ca creeaza-ti amintiri memorabile pe meleaguri mioritice.

Alege ca sursa de inspiratie aceste tinuturi de legenda si Inscrie-te in competitia Lifespiration pe Lifespiration start here eu am facut-o deja intra si arata-ti inspiratia foto sau video si poti fi castigator.

Si daca cu ideea mea de calatorie v-a inspirat in creativitate lasa-ti in comentari o scurta descriere a locului care v-a placut mai mult din cele pe care le-am enuntat mai sus. Mai multe in curand pe pagina de facebook @manastireacasinlive si instagram @manastireacasinlife.

One thought on “Surse de inspiratie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.