Ziua bună se cunoaște după cafeaua de dimineață – Kfea.ro

Bine ati venit pe blog/site-ul ManastireaCasinLive, locul unde incerc sa va prezint informatii locale intr-un mod mai personal, mai altfel. Este locul unde pomovez o zona cu incarcatura istorica remarcabila, dar si tinutul de nastere a baladei Miorita. Aici gasiti bloguri pe care incerc sa le scriu in stil propriu dintr-o pasiune mai veche nascuta din placerea de a face voluntariat. Asa ca pana la final sper sa va conving, in caz ca nu urmari-ti acest blog, sa apasa-ti butonul de Follow a acestuia, sa apreciati articolele, iar daca veti da si share, sa afle cat mai multa lume, cu respect va sunt recunoscator. Este unul din modurile mele personale de a oferi informatii. Creat din pasiune pentru video si scris.
Asa ca ma mai gasit si pe Facebook @ciprian.zota , @Ciprianzai , @manastireacasinlive , @controversa | Instagram @ciprian.zota , @Ciprianzai , @manastireacasinlife , @radacinidecivilizatie | Twitter @CyRoS_Media | YouTube @ciprianzota , @ciprianzaivideo

Si iata ca am ajuns, pentru prima data in aceasta competitie SuperBlog2021 pana aici. Multumesc organizatorilor pentru acesta oportunitate. Asa ca in continuare iata cum incep eu ziua aici pe plaiuri mioritice, intr-o lume a agitatie de tot felul este esential sa ne incepem ziua cu pofta de viata. Asa ca ziua mea incepe in primul rand cu un ceai de dimineata in linistea naturii. Si pentru ca a venit sezonul culesul roadelor e si mai placut sa stai pe terasa absorbind mireasma toamnei alaturi de cea a unei cafele bune de calitate facuta la ibric, fiindca personal mi se pare ca are o aroma mai intensa. Asadar dupa ceaiul de dimineata urmeaza bineinteles cafeaua nelipsita pentru un plus de energie si bunadispozitie.

Asadar Kfea.ro este primul și cel mai mare Coffee Shop online din România. Cu o vechime de peste 15 ani, o grijă fata de clienți au oferit intotdeauna experiențe plăcute prin comercializarea unor produse de calitate: de la o multitudine de sortimente de cafea (boabe, măcinată, capsule și nu numai), la aparate de cafea și produse de întreținere, produse de vending, ceai, ciocolată caldă etc.

Etolia este cafeaua proaspăt prăjită cu o miscelă ideală și un grad de prăjire special pentru prepararea unei savuroase cești de cafea. Cafeaua proaspăt prăjită este o categorie aparte de cafea, care se aduce verde în țară și se prăjește local, pentru a fi cât mai proaspătă posibil. Astfel, se poate savura la nivelul său maxim de aromă. Fiecare origine are alte nuanțe, alte note, altă savoare.

Asa ca recomand cu placere un inceput de zi placut si binedispus alaturi de o Kfea buna, espresso, cafea proaspat prajita, cafea de specialitate, cafea vending, capsule cafea, pe alese. Asadar mergeti la ei pe site si aflati mai multe. Iar eu dupa aceasta competitie promit sa fac un blog si poate si un vlog pe canalul de YouTube/CiprianZota despre acest loc cu cafea de calitate.

Asa ca prietenii de la kfea.ro pentru ca au o cafea de specialitate, proaspat prajita, macinata si boabe, intotdeauna am in casa o cafea. Pe viitor fiindca tot am aflat de acest minunat loc unde gasesc mereu cafea proaspata poate voi avea sansa sa incerc de la Kfea.ro, iar pe viitor as fi incantat daca as putea sa ofer si cititorilor dupa acest blog cadouri pentru cei mai activi. Cateva mici atentii in semn de multumire ca urmariti blogul si bineinteles ca apreciez produsele viitorului partener kfea.ro.

Daca unii spun ca acest produs numit cafea nu prea face bine sanatatii, ca ar fi nociv pentru organism, fiecare cu parerea lui, insa pentru mine si cu siguranta mai sunt multi ca mine o cafea buna bauta cand trebuie, in special dimineata, imi da energia necesara pentru intreaga zi. Asa ca pentru mine cafeaua este nelipsita din rutina zilnica. Iar pentru ca, cu ajutorul SuperBlog2021 am descoperit acest site al cafelei si nu numai este cel mai bun lucru pe care mi s-a intamplat. Asa ca multumesc SuperBlog pentru oportunitate. si imi pare sau ca am ratat una din probe. Si bineinteles multumesc tuturor membrilor juriului ca apreciaza ceea ce incerc sa dezvolt aici. Promit sa va fac tututor o cinste cu o kfea de calitate. Iar daca veti organiza finala aici in aceasta zona minunata, in comuna Manastirea Casin, jud. Bacau un loc incarcat de istorie si totodata si locul unde a luat nastere balada Miorita, va fi un plus pentru mine si pentru toata lumea. Asa ca va astept cu drag si placere.

One thought on “Ziua bună se cunoaște după cafeaua de dimineață – Kfea.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.