#SmartShopping

Bine ati venit pe blog/site-ul ManastireaCasinLive, locul unde incerc sa va prezint informatii locale intr-un mod mai personal, mai altfel. Este locul unde pomovez o zona cu incarcatura istorica remarcabila, dar si tinutul de nastere a baladei Miorita. Aici gasiti bloguri pe care incerc sa le scriu in stil propriu dintr-o pasiune mai veche nascuta din placerea de a face voluntariat. Asa ca pana la final sper sa va conving, in caz ca nu urmari-ti acest blog, sa apasa-ti butonul de Follow a acestuia, sa apreciati articolele, iar daca veti da si share, sa afle cat mai multa lume, cu respect va sunt recunoscator. Este unul din modurile mele personale de a oferi informatii. Creat din pasiune pentru video si scris.
Asa ca ma mai gasit si pe Facebook @ciprian.zota , @Ciprianzai , @manastireacasinlive , @controversa | Instagram @ciprian.zota , @Ciprianzai , @manastireacasinlife , @radacinidecivilizatie | Twitter @CyRoS_Media | YouTube @ciprianzota , @ciprianzaivideo

Smart Shoping este proba nr. 16 din competitia SuperBlog2021. Inca o provocare interesanta pentru ManastireaCasinLiveBlog. Asa ca in continuare, o sa va propun un mod de smart shoping perfect in care avem posibilitati multiple sa economisim. Asadar in platforma CashClub aveti diferite oportunitati de a economisi bani facand cumparaturi cum ar fi:

  1. cashback 
  2. coduri de reducere 
  3. comparator de prețuri
  4. program de referral 
  5. posibilitatea de a realiza venituri prin linkurile de afiliere de la fiecare magazin

Asadar pentru ca peste cateva ore incepe renumitul “Black Friday” si ca sa fiti la curent cu toate ofertele magazinelor aceasta platforma va ofera acum posibilitatea sa nu scapati nici o oferta de la peste 800 de magazine partenere. Cashback este despre bucuria de a cumpara online, economisind bani! Practic, ai acces la preturi mai bune decat in magazin, iar pentru fiecare tranzactie realizata, in contul tau se strange GRATIS o suma de bani. Astfel, intre 1 si 30% din pretul produselor si serviciilor dorite, iti revine tie! Asa ca intrati acum si verificati daca produsul pe care il doriti este in oferta. bucura-te de bonusurile obtinute, cu fiecare sesiune de cumparaturi online, spun cei dupa platforma CashClub si pe buna dreptate, profita de oportunitatea de oferte nu numai de Black Friday ci si oricand faci cumparaturi online. Compara oricand pretul unui produs si alege-l pe cel mai profitabil pentru tine. Dupa ce ti-ai creat gratuit in doar cateva minute un cont pe platforma, foloseste codurile de reduceri, cupoanele primite in contul tau, iar printr-un program de referal poți câștiga 30 lei pentru fiecare cont activat (adică vei primi 30 lei în contul tău atunci când prietenul invitat plasează o comandă validă), economisind bani facand cumparaturi online. Si daca cumva vrei sa iti mai si rotunjesti veniturile si bineinteles sa ai mul mai mule posibilitati de achizitii online ai posibilitatea sa faci link-uri de afiliere cu orice magazin partener din platforma. Poti vedea toate magazinele partenere aici: https://cashclub.ro/shops

Asa ca este un mare avantaj pentru oricine si va invit pe toti cei care urmariti sau nu acest blog apreciind ceea ce incerc sa scriu aici sa intrati daca doriti dupa acest link pe platforma CashClub sa va creea-ti un cont. Si da acela este un link referral pe care il puteti avea dupa ce va creati un cont, putand astfel sa va invitati proprii prieteni pe platforma castigand impreuna pe langa venituri substantiale si parteneri de cumparaturi online.

Si cam aceasta este si proba 16 din competitia SuprerBlog2021 va multumesc ca folositi ultimul link de mai sus pentru a va crea un cont si folosi platforma in folosul vostru si nu numai. Asa ca va invit sa lasa-ti in comentarii propriul link de referral.

One thought on “#SmartShopping

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.