Alesia Stanciu, Tânăra Interpretă de Muzică Populară din Onești, Debut pe Scena Românii au Talent

Tânăra și talentata Alesia Stanciu, în vârstă de doar 14 ani, se pregătește să cucerească inimile publicului în cadrul emisiunii „Românii au talent”. Crescută sub îndrumarea indragitei interprete și profesoare de canto, Gabriela Comăneci, Alesia va face o apariție de neuitat pe scena celebrului show TV.

Cu trei ani în urmă, Alesia a devenit cunoscută datorită melodiei sale de debut, „Eu mi-s fată din Onești”, care a strâns mii de vizionări și a impresionat audiența cu vocea sa matură și pasiunea pentru muzica populară autentică.

Emoțiile și așteptările cresc înainte de debutul său în fața milioanelor de telespectatori. Cu toate acestea, tânăra artistă este pregătită să facă față provocării și să ofere un spectacol memorabil.

„Bucuria mea, o împărtășesc cu voi! Vineri, 22 martie, începând cu ora 20:30, vă invit să mă urmăriți în cadrul show-ului FENOMEN Romanii au talent! Sper să fiți alături de mine într-un număr cât mai mare! Vizionare plăcută!”, a transmis Alesia cu entuziasm.

Publicul este invitat să se pregătească pentru o seară de muzică și emoție pură, în timp ce Alesia Stanciu va demonstra talentul și pasiunea sa pentru muzica populară.

Pentru detalii suplimentare și a urmări momentul fascinant al tinerei artiste, telespectatorii sunt invitați să se alăture emisiunii „Românii au talent” pe Pro TV, vineri, 22 martie, de la ora 20:30.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.