Terapie salină în oraș? DA, la Terra Salin!

Bine ati venit pe blog/site-ul ManastireaCasinLive, locul unde incerc sa va prezint informatii locale intr-un mod mai personal, mai altfel. Este locul unde pomovez o zona cu incarcatura istorica remarcabila, dar si tinutul de nastere a baladei Miorita. Aici gasiti bloguri pe care incerc sa le scriu in stil propriu dintr-o pasiune mai veche nascuta din placerea de a face voluntariat. Asa ca pana la final sper sa va conving, in caz ca nu urmari-ti acest blog, sa apasa-ti butonul de Follow a acestuia, sa apreciati articolele, iar daca veti da si share, sa afle cat mai multa lume, cu respect va sunt recunoscator. Este unul din modurile mele personale de a oferi informatii. Creat din pasiune pentru video si scris.
Asa ca ma mai gasit si pe Facebook @ciprian.zota , @Ciprianzai , @manastireacasinlive , @controversa | Instagram @ciprian.zota , @Ciprianzai , @manastireacasinlife , @radacinidecivilizatie | Twitter @CyRoS_Media | YouTube @ciprianzota , @ciprianzaivideo

Si iata-ma si la proba 13 din SuperBlog2021, care va zic de la inceput ca e posibil sa fie mai scurta povestea datorita faptului ca o scriu chiar pe ultima suta de metri a timpului. Asa ca sa trecem la subiect si inaine sa va zic de aceasta interesanta salina artificiala, Terra-Salin, care din cate am inteles, atunci cand incepi un tratament este echivalent cu unul intr-o salina naturala. Pentru ca acest blog este axat in principal in promovarea unei zone mioritice cu incarcatura istorica remarcabila dar si locuri din imprejurimi de pe Valea Trotusului va recomand cu placere un loc la fel de sanatos si placut situat la cativa kilometri de orasul Onesti pe drumul ce duce catre statiunea Slanic Moldova, asa ca in statiunea turistica Tg Ocna se afla complexul turistic Salina Tg Ocna, un loc unde pe langa tratament ai si posibilitatea sa te distrezi deoarece complexul ofera o gama larga de servicii de buna dispozitie, de la un muzeu al sarii pana la diferite locuri de agrement, tenis de masa, fotbal, plimbari cu karturi si multe altele, totul in imima muntelui de sare. Mai multe puteti descoperii daca mergeti si faceti o vizita. Si de la o salina in natura sa trecem la una artificiala, la fel de eficienta in tratamente si cu un efect aproape asemanator.

Asadar, va recomand un loc chiar in centrul Bucureștiului, la 5 minute de Parcul Carol și 10 minute de Piața Unirii, salina urbană Terra Salin este spatiul ce îmbină terapia respiratorie cu evenimentele culturale și de divertisment pentru adulți și copii asemeni Salinei de la Tg. Ocna din jud. Bacau.

Relaxare și terapie în familie sau individual, Terra Salin poate acomoda orice fel de cerință, pentru cei mici și cei mari. Asemanator cu o salina naturala Salina urbană Terra Salin va oferă ședințele de haloterapie în două camere distincte, fiecare dotată cu un aparat propriu de producere a microparticulelor de sare. Datorita unui aparat numit halogenerator ce macină sarea introdusă în două dimensiuni aceasta pătrunzand în căile respiratorii, foarte adânc, până în bronhiolele terminale și în alveolele pulmonare.

Respirand un aer puternic salinizat o ședință de 45 de minute echivalează cu 4 ore petrecute într-o salină naturala de adâncime. O cură de tratament prevenind  o formă gravă a unei viroze și întărind sistemul imunitar.

Distreaza-te si relaxeaza-te sanatos alaturi de copii intr-un cadru placut chiar in centrul Bucurestiului. Este tocmai ce lipsea din capitala, o salina artificiala in Bucuresti

Asadar cam aceasta este povestea Terra-Salin o salina artificiala si pentru evenimente. Daca vi s-a parut interesanta prezentarea va invit in sectiunea comentarii sa imi spune-ti pe scurt ce sau la ce eveniment ati participat in acest cadru sanatos si cum vi sa parut.

One thought on “Terapie salină în oraș? DA, la Terra Salin!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.