In natura la plimbare pe 4 roti

Bine ati venit pe blog/site-ul ManastireaCasinLive, locul unde incerc sa va prezint informatii locale intr-un mod mai personal, mai altfel. Este locul unde pomovez o zona cu incarcatura istorica remarcabila, dar si tinutul de nastere a baladei Miorita. Aici gasiti bloguri pe care incerc sa le scriu in stil propriu dintr-o pasiune mai veche nascuta din placerea de a face voluntariat. Asa ca pana la final sper sa va conving, in caz ca nu urmari-ti acest blog, sa apasa-ti butonul de Follow a acestuia, sa apreciati articolele, iar daca veti da si share, sa afle cat mai multa lume, cu respect va sunt recunoscator. Este unul din modurile mele personale de a oferi informatii. Creat din pasiune pentru video si scris.
Asa ca ma mai gasit si pe Facebook @ciprian.zota , @Ciprianzai , @manastireacasinlive , @controversa | Instagram @ciprian.zota , @Ciprianzai , @manastireacasinlife , @radacinidecivilizatie | Twitter @CyRoS_Media | YouTube @ciprianzota , @ciprianzaivideo

Asadar iata un nou blog din seria SuperBlog 2021. Si pentru ca am inceput competitia prin a promova locuri mioritice, o sa continuu in aceeasi nota ce poate fi de altfel si o invitatie pe aceste meleaguri pentru echipa SuperBlog si nu numai. Poate realizati la finalul competitiei decernarea premiilor de aici din Manastirea Casin, jud. Bacau. Promit sa ma ocup personal de restul detaliilor daca este posibil. Dar pana atunci mai este asa ca in continuare, iata proba a doua a competitiei ce vine ca o continuare a povesti.

Asadar invitatia la inspiratie ramane valabila, dar pentru a ajunge pe aceste meleaguri trebuie bineinteles sa ne deplasam cu ceva. Asa ca pentru ca sezonul rece a cam sosit si personal chiar daca sunt un promotor al miscarii pe doua roti, daca se poate sa fie si eco astazi o sa va propun modul de transport pe 4 roti si nu numai combinat oarecum cu cel pe doua roti . Asa ca dupa ce v-ati asigurat ca corespundeti tehnic va recomand o vizita in zona mioritica cu o rulota, iar catre minunatele obiective turistice din zona puteti folosi bicicleta. Si daca cumva mijlocul dvs de transport nu este dotat cu un carlig de remorcare sau un suport de bicicleta, prietenii de la AutoGedal va ofera posivilitatea sa va bucurati de placerea de a calatorii in siguranta intr-o natura spectaculoasa. Deasemeni AutoGedal.ro va este alături oricand, oferindu-va o gamă variată de produse pentru accesorizarea mașinii, de la cârlige de remorcare la scuturi metalice pentru protecție motor, cutii portbagaj, suporturi pentru biciclete, covorașe auto, tăvițe de portbagaj și multe altele.

Si pentru ca viața de zi cu zi e plină de provocări și situații dificile, dar și de momente de rutină și plictiseală, iar uneori, cel mai bun mijloc pe care îl avem la dispoziție pentru a evada și a ne reîncărca bateriile sunt călătoriile. Asa ca aceasta plimbare pe 4 roti poate fi modul perfect de relaxare. Oricand in orice anotimp aceasta zona este mirifica asa ca accesorizati-va vehicolele cu prietenii de la AutoGedal si vizitati Manastirea Casin din Judetul Bacau la 13 km de orasul Onesti. O mioara va asteapta.

Si cam aceasta a fost si partea a doua din povestea calatoriei catre o zona mioritica. Dar invitatia ramane valabila.

One thought on “In natura la plimbare pe 4 roti

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.